Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Aceasta reteta,imi place foarte multe!
Sunt ca niste langosi umpluti, sunt pufoase si moi! Delicioase!
Intr-un castron, punem laptele, ouale, drojdia sfaramata si zaharul. Punem amestecul pe foc. Amestecam. Cand amestecul s-a incalzit, il luam de pe foc. Intr-un bol incapator, cernem faina. Formam o gaura in aluat si punem amestecul caldut si coaja de portocala. Framantam cu mana, pana cand aluatul este devine omogen! :)
Acoperim aluatul cu un prosop curat,si il lasam la loc caldut, ferit de curent, pentru a creste frumos! Dupa ce a crescut,iar volumul lui s-a dublat, taiati bucati relativ egale din el. Luam o bucata, o intindem cu un sucitor si o taiem in patru bucati. Punem o bucacioara de branza, in fiecare bucata din aluat. Impaturim aluatul si le lasam pe o tava.Procedam asa pana ce terminam tot aluatul.
Intr-o cratita, punem ulei. Cand uleiul s-a incins, prajim gogoselele, pe fiecare parte. Scoatem dupa ce s-au rumenit, pe niste servetele de bucatarie, pentru a absorbi excesul de ulei. Pudram cu zahar pudra si servim! :)
1
Puteti folosi ce branza vreti (dulce sau sarata)
2
Puteti sa le umpleti si cu gem sau cu crema de ciocolata
3
Le puteti praji si in untura
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult